Grootste keukenshow ter wereld, Küchenmeile Duitsland 2017

- Nieuws

De exposanten van de ‘Küchenmeile’, de grootste keukenshow ter wereld, openden dit weekend hun deuren. Jaarlijks presenteren de Duitse keukenmerken hier hun nieuwe collecties, innovaties en noviteiten tijdens de MOW/Küchenmeile in september langs de Duitse A30.

Küchenmeile Duitsland 2017

Uiteraard waren wij ook hier als vast gezicht aanwezig om de huisshow “Hausmesse” van onze partners SieMatic en SilverLine te bezichtigen. In de showrooms waren diverse nieuwigheden en stijlvolle collecties te bewonderen. Zo introduceerde SieMatic een volledig nieuw concept voor de lifestyle collectie PURE en presenteerde SilverLine haar nieuwe collectie met inspirerende kleurenwerelden.

SieMatic 

SieMatic introduceerde het Frame design concept, SieMatic SLC uit de stijlwereld ‘PURE’. Het geometrisch ontwerp met een minimalistisch, tijdloos en elegant design typeren dit unieke ontwerpconcept. De frames creëren een kader van ruimte om goed te kunnen ademen. Een keukenontwerp dat bewijst dat individueel design niet afhankelijk is van het aantal vierkante meters of het budget.

SieMatic Frame design

SilverLine 

Met de greeploze productlijnen Y-Line en X-line als basis, presenteerde SilverLine haar nieuwe collectie met inspirerende kleuren, elegante materialen en overtuigende uitrustingselementen – voor creatieve concepten rondom koken, wonen en inrichten. De nieuwe collectie biedt talloze (combinatie)mogelijkheden voor een individuele inrichting van de keuken. De nieuwe houtlook kleuren, zwevende systeemrekken en organisch glas stalen hier de show.

Bekijk hier de belangrijkste keukentrends van 2017, voor u op een rijtje gezet.

Küchenmeile Duitsland 2017