“Wij hebben ons huis gekocht in een project en daar was ASWA de keukenleverancier”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van de heer Duisters en mevrouw Minkenberg uit Nederweert en hun ervaring met ASWA? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken.

Hoe bent u bij ASWA terecht gekomen?
Wij hebben ons huis gekocht in een project en daar was ASWA de keukenleverancier.

Hoe is de aankoop van jullie keuken verlopen?
 We hebben onze keuken heel bewust gekocht.  Ondanks dat de keuken door ASWA geleverd zou worden binnen het project waar wij ons huis kochten, zijn we op meerdere plekken gaan kijken. Enerzijds om ideeën op te doen, anderzijds om een goed gevoel bij de prijs te krijgen.

Wat gaf de doorslag dat jullie na die zoektocht voor ASWA gekozen hebben?
 We zijn telkens heel fijn geholpen door Bas. Voor ons is een klik met de mensen heel belangrijk. Hij heeft ons echt als adviseur begeleid. Natuurlijk wilde Bas ons de keuken graag verkopen, maar hij legde er geen druk op. Dat was ook het grote verschil met andere zaken waar we ons georiënteerd hebben. Zelfs toen we de keuken gekocht hadden –en dat was al heel vroeg in het bouwtraject- en we kwamen later terug om alles nog eens door te nemen, werd er weer tijd genomen. We hebben toen de kookplaat  veranderd en besloten het materiaal van het keukenblad ook voor de zijkant van het kookeiland te gebruiken, waar we nu heel blij mee zijn.

Hoe is de plaatsing en nazorg verlopen?
Goed. De monteur was een hele rustige, precieze man. Met een gerust gevoel hebben we de montage aan hem overgelaten. Nu lijkt een zijwand een beetje verschoven te zijn en ook dat wordt heel adequaat opgelost.