BORA M Pure: de flexibele kookplaat met afzuiging

- Tips & Tricks

Maak kennis met de meest flexibele kookplaat met afzuiging: de BORA M Pure. Dankzij zijn automatische zone- en oppervlakte-inductie wordt al je kookgerei optimaal gedetecteerd. Benieuwd naar alle features? We laten ze je hier zien!

Intuïtieve en moderne bediening

De BORA M Pure combineert innovatie met stijl en gebruiksgemak. Dit zie je direct aan de moderne touchbediening met een helder wit LED-display. Het bedienen van dit apparaat is heel eenvoudig dankzij de verticale schuifregelaar. Je beweegt simpelweg met je vinger op en neer of tikt direct op de gewenste optie. Alle belangrijke functies zijn met één aanraking beschikbaar. Akoestische bevestigings- en waarschuwingssignalen ondersteunen de bediening voor optimaal gebruik.

Personaliseer je instroomsproeiers

Ga voor een persoonlijk accent: de instroomsproeier is niet alleen in zwart verkrijgbaar, maar ook in andere kleuren zoals oranje, rood, blauw, jadegroen, lichtgrijs, zongeel en grijs. Hiermee kan je jouw keuken eenvoudig en helemaal naar wens personaliseren. Het vervangen van de sproeier doe je overigens in een handomdraai!

Twee unieke inductiekookzones

De BORA M Pure is uitgerust met twee oppervlakte-inductiekookzones aan de rechterkant van 230 x 230 mm, die met de brugfunctie kunnen worden gecombineerd tot één groot kookveld van 230 x 460 mm. Dit zorgt voor optimale verwarming van grote pannen. De zones worden automatisch gecombineerd zodra een grote pan wordt herkend dankzij de permanente pan herkenning. Aan de linkerkant bevinden zich twee afzonderlijke kookzones, perfect voor kleinere pannen. Zo biedt de M Pure voldoende ruimte en flexibiliteit voor verschillende kooksituaties.

BORA M Pure kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van de BORA M Pure? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: