fbpx

Projectteam

Wij staan voor je klaar!

Ontzorgen en regelen. Dat is wat wij voor jou doen. Met meerdere vestigingen verspreid over Nederland kunnen wij een brede markt bedienen. Onze projectafdeling kan elke type klant, woning, keuken en budget op de juiste manier bedienen. ASWA Keukens heeft alles in eigen beheer. Het voordeel voor jou project is één aanspreekpunt.
Interesse? Bel direct naar René Koolen op 088-5481825 of mail naar projecten [at] aswakeukens [dot] nl

SieMatic hoogglans kookeiland met zwarte afzuigkap - showroom keuken Helmond, ASWA Keukens

Jouw partner in projecten

Elk project heeft zijn eigen karakter. Wij helpen graag door de keuken en de marketing daar volledig op af te stemmen. Voor jou betekent dit dat wij in verschillende prijsklassen, uitstralingen en doelgroepen een passend ontwerp kunnen maken. Zo zullen de beschikbare A-merken bijdragen aan een hogere kwaliteitsbeleving van het project. Daar waar een A-merk minder belangrijk is, kan dit perfect worden ingevuld met ons huismerk SilverLine.

Familiebedrijf ASWA Keukens

De ASWA werkwijze

ASWA Keukens is een echt familiebedrijf. Opgericht in 1977 in Helmond en uitgegroeid tot meerdere vestigingen verspreidt over Nederland. Sinds de oprichting hebben wij ons ook gericht op de projectenmarkt, waardoor wij met een eigen projectafdeling, marketingafdeling, montagedienst en logistieke afdeling zeer snel kunnen schakelen naar onze klanten.

Deze werkwijze heeft zich reeds bewezen bij tevreden kopers, huurders, ontwikkelaars, aannemers, beleggers, woningcorporaties en zorginstellingen.

Keukens-om-in-te-leven-Keukeninspiratie-ASWA-Keukens-

Sfeer & inspiratie

In de afgelopen jaren is er veel veranderd op de woningmarkt. Koop of huur, het draait vooral om compleet en comfortabel wonen (tegen een betaalbare prijs). Dit wordt steeds belangrijker voor jouw klant en daar hoort dan ook sfeer en inspiratie in een mooie showroom bij. De keuken is steeds meer een onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Het ontwerp van de keuken kan juist het verschil maken en wij willen je daarbij graag van dienst zijn. Je kunt hiervoor ook gebruik maken van onze binnenhuisarchitecten. 

Onze eigen monteurs, ASWA Keukens

Eigen monteurs en logistiek

ASWA Keukens verzorgt met eigen monteurs zowel de logistiek naar de bouw als de montage van onze keukens. Door in- en externe opleidingen weten zij als geen ander de hoge ASWA-standaarden in de praktijk te brengen. Korte lijnen met de opdrachtgever en uitvoerder zorgen ervoor dat de keuken perfect wordt geplaatst.

Door de juiste afstemming en samenwerking halen we gezamenlijk het belangrijkste doel.

Samen een tevreden klant

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.