Buurtschap Waldschap
in bosrijk Eindhoven

Vernieuwend wonen in Bosrijk te Meerhoven. Dat kan in buurtschap Waldschap! In dit project zijn natuur en bewoners in perfecte harmonie.

Waldschap is niet zomaar een project. Waldschap staat voor wonen in het groen in Meerhoven. Verdeeld over 4 clusters worden 48 duurzame koopwoningen gebouwd. Wat de woningen in dit project bijzonder maakt, is het bouwsysteem. Zo worden de constructieve wanden en vloeren uitgevoerd in massieve CLT (cross laminated timber). Deze houtconstructie biedt vele voordelen. Het materiaal is duurzaam, circulair en kent een hoge isolatiewaarde als ook een betere akoestiek. Daarnaast zorgt het voor een reductie van CO2-uitstoot.

Waldschap is gelegen in de buurt Bosrijk in Meerhoven aan de rand van Eindhoven. De stad die bekend staat om haar innovatie en technologische ontwikkeling. Eindhoven is een bruisende en veelzijdige stad die barst van de creativiteit en design en daardoor een heerlijke stad is om in te wonen. Het project Waldschap is een vernieuwend woonconcept dat perfect aansluit bij deze ambities. De combinatie van een groene omgeving en het stadscentrum op steenworp afstand, tilt het woongenot naar een nieuwe dimensie.

DE KEUKENS

In dit project is samen met Waldschap Development B.V. gekozen voor een andere aanpak. De woningen hebben ieder voor zich meerdere mogelijkheden voor de keuken. Mede door de vrijheid in de indelingen van de keuken en de mogelijke inzet van onze keukendesigners bieden we hier voor elke koper een maatwerk keuken aan, ofwel een keuken op maat voorzien van alle gemakken en mogelijkheden. Passend bij de indeling van de woning.

ONTWIKKELAAR

Waldschap Development B.V.

AANNEMER

Vlassak Aannemingsmaatschappij

ARCHITECT

MIX architectuur

INFO & VERKOOP

Van Santvoort Makelaars

KEUKENZAAK HELMOND:

Keuken showroom ASWA Keukens Helmond