Op zoek naar een
modern landelijke keuken?

Een modern landelijke keuken waarin heerlijk geleefd kan worden en die perfect past bij jouw droominterieur. Spreekt deze keukenstijl je aan? Kijk lekker rond en we horen graag van je als we iets kunnen betekenen. Klik op de onderstaande button en vul het formulier in om meer informatie te krijgen over deze keuken.

INFORMATIE AANVRAGEN

Modern landelijk wonen

Landelijk interieur wordt vaak geassocieerd met gezelligheid en warmte. Dit wordt bereikt door het gebruik van natuurlijke en robuuste materialen. Steeds vaker wordt het met moderne elementen gecombineerd waardoor er een modern landelijke stijl is ontstaan.

Aandacht voor design

De landelijke keuken wordt vaak gekenmerkt door een houten kaderdeur met een greep, maar tegenwoordig wordt er ook steeds vaker voor een moderne touch gekozen. Denk bijvoorbeeld aan een greeploze houten deur. Of ga juist voor een vlakke deur. Wanneer dit wordt gecombineerd met een stoere greep en een losstaand fornuis creëer jij je eigen modern landelijke stijl.

Inductie fornuis

Een stoer fornuis wordt snel gekoppeld aan een keuken met een landelijke uitstraling. Hoewel deze fornuizen vaak nog een ouderwetse uitstraling hebben, zijn ze uitgerust met de nieuwste technieken. Gaskookplaten zijn steeds minder in trek door de CO2 uitstoot. Daarom is het tegenwoordig ook mogelijk om een losstaand fornuis met inductiekookplaat te nemen. Op deze manier krijg je met een moderne twist toch dat stoere fornuis!

Glazen vitrinekast

Perfect voor een verzameling moderne kunst, eenvoudig servies of andere objecten zonder veel poespas. Pas op dat je vitrinekast niet helemaal volpropt met spulletjes. Soms is één object per glazen plaat meer dan genoeg. Less is more, zeker bij een moderne vitrinekast.

Advies op maat

Deze keuken in het echt bekijken? Kom langs in onze showroom in Dordrecht of maak een afspraak voor (vrijblijvend) advies. De koffie staat klaar! Bekijk hieronder de openingstijden en contactinfo.

Afspraak maken

ASWA Keukens Dordrecht

Opent om 09:30
Mijlweg 53c, 3316 BE Dordrecht
dordrecht [at] aswakeukens [dot] nl

Openingstijden ASWA Dordrecht

Dinsdag - Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:30

Afwijkend avondbezoek enkel op aanvraag

1e Kerstdag

Vrijdag 25-12
Gesloten

2e Kerstdag

Zaterdag 26-12
Gesloten

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.