fbpx

Grand opening

1 OKTOBER IN HELMOND

Het nieuwste van het nieuwste op keukengebied

De nieuwste SieMatic keuken exclusief bij ASWA. Demonstraties van de BORA chef-kok met dé meest innovatieve BORA X BO stoomoven. Unieke Smart Living workshops. En natuurlijk ontbreken bijzondere keuken- en woontrends niet. En ook voor autoliefhebbers hebben we een exclusieve primeur: de nieuwste BMW i5. Op 21 oktober is de officiële wereldpremière, maar op 1 oktober kun je hem al live zien bij ASWA Helmond. Met dank aan Nobracars Helmond. Ontdek dit en meer exclusief tijdens de GRAND Opening in Helmond op zondag 1 oktober. Mis het niet en meld je nu aan voor deze feestelijke dag vol inspiratie, gezelligheid, heerlijke hapjes en cocktails.

Grande opening ASWA Keukens Helmond Smart Living workshop

Meld je snel en eenvoudig online aan.

Datum: zondag 1 oktober '23
Tijd: 11.00-16.00 uur
(doorlopend programma)
Locatie: Zuiddijk 18, Helmond

Première: de eerste SieMatic Mondial keuken in Nederland

geïnspireerd door
Hotel Chic

ASWA presenteert de eerste SieMatic Mondial keuken in Nederland. Waarom is dit bijzonder? Het is een eigentijds luxe keukenconcept geïnspireerd door interieurtrends zoals Hotel Chic en Curve Appeal. Minimalistisch en modain met verfijnde details. We kunnen je heel veel meer vertellen, maar de SieMatic Mondial moet je zelf zien en voelen. En dat kan op 1 oktober tijdens de Grand Opening. SieMatic directeur Rainier Zweep neemt je persoonlijk mee in het verhaal van dit nieuwe ontwerp en de visie erachter. Maar dat is niet alles. Ook onze bovenverdieping heeft een complete make-over gekregen. Hier vind je een scala aan diverse keukenstijlen, kleuren, materialen, apparatuur en accessoires. Het is dé plek om inspiratie op te doen en de nieuwste trends te ontdekken.

BORA X BO luxe oven met flexibel display, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Exclusieve kookdemo van de BORA Chef-kok

bijzondere hapjes uit de meest innovatieve stoomoven

Eén van de nieuwste innovaties in keukenland is de BORA X BO stoomoven. Als we het hebben over het bereiden van mooie, gezonde en lekkere gerechten zonder gedoe, dan is deze stoomoven een must in je keuken. Geen geurtjes, geen stoom bij het openen van de ovendeur, zelfreinigend en ook nog eens een prachtig design. Hoe fijn deze stoomoven werkt en vooral ook welke mooie gerechten je ermee kunt bereiden? De BORA chef-kok geeft een exclusieve kookdemo. Proeven mag!

ONTDEK HIER MEER DE BORA X-BO

Smart Living workshop

ontdek het gemak van de slimme keuken

Iedere ochtend een vers kopje koffie klaar om 8 uur? Onderweg naar huis alvast de oven aanzetten? Of de vaatwasser laten draaien wanneer de energiekosten het laagst zijn? Het kan allemaal. Hoe? In het ASWA Smart Living Centre in Helmond zie en ervaar je het gemak van slim, energiezuinig en comfortabel wonen. Ingericht in samenwerking met innoverende hightech bedrijven Sonos, Philips Hue en Siemens. Tijdens de workshop Smart Living vertelt de Siemens expert je alles over slimme keukenapparatuur. Leer hoe je met je smartphone of tablet apparatuur in je keuken en huis kunt bedienen en beheren, waar je ook bent! Tijdens de dag zijn er diverse workshops. Kom langs en doe mee.

Lees hier meer over Smart Living

Ben jij er zondag 1 oktober ook bij?

Meld je dan nu eenvoudig online aan! Je aanmelding is gratis en vrijblijvend.

    Je kunt vrij inlopen tussen 11.00 en 16.00 uur. Tot zondag 1 oktober!

    Meer informatie?
    Vraag de nieuwsbrief aan.