fbpx

Voor ieder budget

Voor elk budget wit

Hoge klanttevredenheid, ASWA Keukens

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Met een aanbod van zowel A-merken als huismerken kunnen we aan vrijwel elke wens voldoen. We stellen hoge eisen aan presentatie en tonen graag de nieuwste technieken, maar kunnen vooral staan voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. "We zijn niet zo duur als we er uitzien", geeft dit het beste weer. Test onze prijs en je zult zien dat we dit waar maken. Wij verkopen niet de hoogste korting maar komen direct met een netto prijs waardoor je geen onderhandelaar hoeft te zijn om het juiste aanbod te krijgen.

SieMatic Pure houten keuken met hoogglans kasten, ASWA Keukens

Wat kost een keuken?

Een veel gestelde vraag is: "Wat kost een keuken?". In ons blog-item zijn we hier eens uitgebreid op ingegaan. Een vraag die vooral afhankelijk is van wat je uit wil geven. Bepaal dit voor jezelf vooraf en bepaal in de showroom of je je laat verleiden tot het verhogen van jouw budget als je hier alle (nieuwe) mogelijkheden ziet.

Lees meer

Strakke eilandkeuken € 9.395,- ASWA Keukens

Voorbeeld keukens

Op onze website geven we alvast een indicatie met een paar voorbeeld keukens waarbij je de mogelijke prijs ziet van een rechte, hoek – of (luxe) eilandopstelling. Past deze opstelling en ben je tevreden over de invulling? Dan weet je direct waar je aan toe bent als je deze keuken gaat kopen.

LEES MEER

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Genoeg inspiratie opgedaan en kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Benieuwd hoe jouw moodboard eruit zou kunnen zien?

Maak moodboard Plan adviesgesprek

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.