Voor elk budget

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Met een aanbod van zowel A-merken als huismerken kunnen we aan vrijwel elke wens voldoen. We stellen hoge eisen aan presentatie en tonen graag de nieuwste technieken, maar kunnen vooral staan voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. "We zijn niet zo duur als we er uitzien", geeft dit het beste weer. Test onze prijs en u zult zien dat we dit waar maken. Wij verkopen niet de hoogste korting maar komen direct met een netto prijs waardoor u geen onderhandelaar hoeft te zijn om het juiste aanbod te krijgen.

SieMatic Pure houten keuken met hoogglans kasten - moderne keuken, ASWA Keukens

Wat kost een keuken?

Een veel gestelde vraag is: "Wat kost een keuken?". In ons blog-item zijn we hier eens uitgebreid op ingegaan. Een vraag die vooral afhankelijk is van wat u uit wil geven. Bepaal dit voor u zelf vooraf en bepaal in de showroom of u zich laat verleiden tot het verhogen van uw budget als u alle (nieuwe) mogelijkheden ziet.

Op onze website geven we alvast een indicatie met een paar standaard mogelijkheden waarbij u de mogelijke prijs ziet van een rechte, hoek – of eilandopstelling. Past deze opstelling en bent u tevreden over de invulling dan weet u direct waar aan toe bent als u deze keuken gaat kopen.

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.