Hoge klanttevredenheid

Positieve klantervaringen

Met ruim 40 jaar ervaring en diverse succesvolle vestigingen, mag u ervan uitgaan dat uw keuken probleemloos geplaatst gaat worden. Uit de enquêtes die zijn ingevuld nadat de keuken geplaatst is, blijkt ook dat maar liefst 81% van onze klanten ASWA met een 8 of hoger waardeert. Benieuwd naar de keukens van onze klanten of hun ervaringen met ASWA? Wij gaan regelmatig een kijkje nemen in de keukens van onze klanten.

ONZE KLANTERVARINGEN

Klantervaring - Dhr. en mevr. Bruele, Helmond

Feedback Company: Onafhankelijke klantbeoordeling ASWA

Sinds een paar jaar zijn we gestart om de mening van onze klanten te vragen op de onafhankelijke online site van de Feedback Company. Kijk om te lezen wat de actuele mening van onze klanten is over ASWA Keukens en maak zelf uw keuze.

Klantervaring - Fam. de Hek uit Ridderkerk

Uw mening telt

Heeft u hier nog vragen over of heeft u een ervaring die u wilt delen, neem dan contact op via dit e-mailadres of bel ons op het telefoonnummer 088-5481800.

Een volkswijsheid die je zo nu en dan nog wel eens tegenkomt, luidt: "Heeft u een slechte ervaring?" vertel het ons, "Bent u goed tevreden of heeft u een zeer goede ervaring?" vertel het uw vrienden. En heeft u een goede ervaring, zoals het overgrote deel van onze klanten, vertel het dan verder en help ons door het invullen van de enquête.

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.