fbpx

Hoge klanttevredenheid

Hoge klantentevredenheid wit icoon

Keukens om in te leven, Keukeninspiratie, ASWA Keukens

Score 9 of hoger

Met ruim 45 jaar ervaring en diverse succesvolle vestigingen, mag je ervan uitgaan dat jouw keuken probleemloos geplaatst gaat worden. Uit de enquêtes die zijn ingevuld nadat de keuken geplaatst is, blijkt dat maar liefst 81% van onze klanten ASWA met een 9 of hoger waardeert. Benieuwd naar de keukens van onze klanten of hun ervaringen met ASWA? Wij gaan regelmatig een kijkje nemen in de keukens van onze klanten.

KLANTERVARINGEN

Klantervaring - Fam. de Hek uit Ridderkerk

Onafhankelijke klantbeoordeling

Sinds een paar jaar zijn we gestart om de mening van onze klanten te vragen op de onafhankelijke site van Feedback Company en/of Qasa.  Kijk om te lezen wat de actuele mening van onze klanten is over ASWA Keukens en maak zelf jouw keuze.

Feedback Company Qasa

Klantervaring - Dhr. en mevr. Bruele, Helmond

Jouw mening telt

Een volkswijsheid die je zo nu en dan nog wel eens tegenkomt, luidt: "Heb je een slechte ervaring?" vertel het ons, "Ben je goed tevreden of heb je een zeer goede ervaring?" vertel het jouw vrienden. En heb je een goede ervaring, zoals het overgrote deel van onze klanten? Vertel het dan verder en help ons door het invullen van de enquête.

ENQUÊTE

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Genoeg inspiratie opgedaan en kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Benieuwd hoe jouw moodboard eruit zou kunnen zien?

Maak moodboard Plan adviesgesprek

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.