Ruim 43 jaar ervaring

ervaring sinds 1977, ASWA Keukens

Afspraak is afspraak

Met ruim 43 jaar ervaring hebben we al een hele geschiedenis achter de rug. Die periode hebben wij gebruikt om een gedegen organisatie op te bouwen en een uitgekiende collectie samen te stellen. De liefde voor het product en de zaak hebben ons ook geholpen om roerige tijden door te komen. Het motto is nog altijd: afspraak is afspraak! En alleen het beste advies is goed genoeg voor onze klanten.

Sinds 1977

Sinds onze oprichting in 1977 is zo een betrouwbaar en kerngezond familiebedrijf neergezet, dat is opgericht door René Leemans en later overgenomen door zoon Robbert Leemans. Het motto is nog altijd: afspraak is afspraak! En alleen het beste advies is goed genoeg voor onze klanten.

Deze historie voeren wij graag op als bewijs van een succesvolle bedrijfsvoering, maar we willen niet onnodig stilstaan bij het verleden. Wij gaan liever in op wat we nu voor jou kunnen betekenen! Kom daarom langs in onze showroom en ervaar het zelf.

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Genoeg inspiratie opgedaan en kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Benieuwd hoe jouw moodboard eruit zou kunnen zien?

Maak moodboard Plan adviesgesprek

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.