fbpx

Ruim 45 jaar ervaring

Afspraak is afspraak

Met ruim 45 jaar ervaring hebben we al een hele geschiedenis achter de rug. Die periode hebben wij gebruikt om een gedegen organisatie op te bouwen en een uitgekiende collectie samen te stellen. De liefde voor het product en de zaak hebben ons ook geholpen om roerige tijden door te komen. Het motto is nog altijd: afspraak is afspraak! En alleen het beste advies is goed genoeg voor onze klanten.

Familiebedrijf ASWA Keukens

Sinds 1977

Sinds 1977 is een betrouwbaar en kerngezond familiebedrijf neergezet dat is opgericht door René Leemans en later overgenomen door zoon Robbert Leemans. René blijkt niet alleen een harde werker, maar ook een slimme ondernemer. Iedere bult zand waar 's avonds licht brandde, ging hij langs en begon over de keuken. Zo werd het begin van ASWA Keukens gemaakt. Waar eerst de slaapkamer diende als showroom, is er sinds 1987 een echte showroom. Hier worden potentiële klanten gastvrij en in een gemoedelijke sfeer ontvangen. 

SieMatic Pure keuken greeploos met kaderfront en dun blad, Showroom keuken ASWA Keukens

Oog op de toekomst

Onze historie voeren wij graag op als bewijs van een succesvolle bedrijfsvoering, maar we willen niet onnodig stilstaan bij het verleden. Wij gaan liever in op wat we nu voor jou kunnen betekenen!  In 2016 vindt een complete verbouwing van de showroom in Helmond plaats en dit wordt al snel doorgezet naar alle vestigingen. Meer nadruk op sfeer dan op de hoeveelheid opstellingen. Via internet is er immers voldoende beeld te krijgen van alle mogelijkheden, in de showroom moet je kunnen voelen hoe de keuken bij jouw thuis zou staan. Kom daarom langs in onze showroom en ervaar het zelf.

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Genoeg inspiratie opgedaan en kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Benieuwd hoe jouw moodboard eruit zou kunnen zien?

Maak moodboard Plan adviesgesprek

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.