fbpx

Deskundig advies

Deskundig advies wit icoon

Persoonlijk Advies op maat, ASWA Keukens

Persoonlijk keukenontwerp

Bij het kiezen van de juiste keuken is het belangrijk om rekening te houden met de beschikbare keukenruimte, de logistiek in jouw keuken, je budget, leefgewoontes, gewenste sfeer en ga zo maar verder. Er zijn dus veel keuzes te maken in een keuken. ASWA Keukens neemt graag de tijd om de keuken optimaal aan jouw situatie aan te passen. De keuken is immers de spiegel van jouw persoonlijkheid.

Keukenzaak Helmond, ASWA Keukens Helmond

Deskundige advies

Onze keukenadviseurs zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van keukens, de nieuwste apparatuur en zijn ondersteunend bij het ontwerpen van jouw nieuwe keuken. Zij denken met je mee en geven jou een eerlijk advies op maat, met passie voor keukens. Gaan jouw vragen verder, dan kun je ook gebruik maken van onze binnenhuisarchitect, bijvoorbeeld voor het maken van een kleuradvies en lichtplan.

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Genoeg inspiratie opgedaan en kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Benieuwd hoe jouw moodboard eruit zou kunnen zien?

Maak moodboard Plan adviesgesprek

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.