fbpx
Culinaire Design Tour header, ASWA Keukens Dordrecht

Culinaire Design Tour

5 & 6 nov. | ASWA Keukens Dordrecht

 

SCHRIJF JE HIER IN

Op zoek naar de nieuwste interieur trends uit Milaan? Nieuwsgierig naar de nieuwste kleuren en materialen, direct meegenomen vanuit de beurs uit Duitsland? Of wil je weten of een stoomoven of wijnklimaatkast past in jouw droomkeuken? Op zaterdag 5 en zondag 6 november hebben we voor jou een inspirerend programma samengesteld, bestaande uit drie onderdelen waarvoor je je kan inschrijven. Benieuwd naar wat dit allemaal precies inhoudt? Lees dan snel verder.

Op 19 & 20 november organiseren we deze tour ook in Uden, bekijk het hier!

Culinaire Design Tour Miele apparatuur, ASWA Keukens Dordrecht

Culinaire Design Tour keukenontwerp, ASWA Keukens Dordrecht

Culinaire Design Tour

In samenwerking met het topmerk Miele en het toonaangevende keukenmerk SieMatic is de Culinaire Design Tour ontwikkeld. In een ontspannen en inspirerende omgeving van de showroom ASWA Keukens in Dordrecht nemen we je zaterdag 5 november mee op culinaire reis, waarin de nieuwste trends op interieurgebied worden getoond. Bekijk hieronder het volledige programma of schrijf je direct in via onderstaande button.

SCHRIJF JE HIER IN

Het programma:

  • Je wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie, passend bij jouw smaak, die met de nieuwste Miele koffiemachine is bereid.
  • Robbert Leemans, directeur van ASWA Keukens, doet het welkomstwoord. 
  • Niemand minder dan Perry Hanssen, wereldwijd interieurarchitect, neemt je mee in het ontstaan van de nieuwste trend Mondial: het 'Nieuwe luxe'. Hiermee maak je jouw keuken onderscheidend met moderne materialen en organische vormen.
  • Daarnaast neemt chefkok Jeroen je mee op ontdekkingstocht naar de culinaire mogelijkheden van de stoomoven tijden de Miele stoomoven demo. 
  • De sommelier van Boonstoppel Wijnen laat je aan het einde van de tour proeven wat een wijnklimaatkast kan betekenen. Hierbij wordt natuurlijk een bijpassend hapje vanuit de stoomoven geserveerd.

SCHRIJF JE HIER IN

SieMatic Mondial, ASWA Keukens Dordrecht

Keukenontwerp in 1 uur

Hoe tover je jouw keuken om tot een leefruimte waarin je heerlijk kunt koken? Op 5 en 6 november helpen we je hier graag mee. Tijdens deze 1 uur durende speeddate ontwerp je samen met één van onze keukenexperts jouw toekomstige droomkeuken, geheel vrijblijvend! Je gaat naar huis met een volledig ontwerp.

Let op: er is maar beperkt plek!

SCHRIJF JE HIER IN

Culinaire Design Tour Miele stoomoven, ASWA Keukens (6)

Workshop Miele stoomoven

Sta je voor de keuze of je wel of niet een stoomoven wilt kopen? Chefkok Jeroen geeft je graag advies! In de workshop op zondag 6 november laat hij je het gemak van de stoomoven ervaren. Naast gemak kent de stoomoven ook vele andere voordelen. Met een stoomoven behoudt de voeding beter haar kleur, structuur en smaakstoffen. Daarnaast bereid je gemakkelijk meerdere gerechten tegelijkertijd en is de stoomoven multifunctioneel. Aan het einde van de demo gaan we natuurlijk proeven!

Schrijf je snel in, want vol is vol!

SCHRIJF JE HIER IN

Private Dining Cadeau aankoop Miele Dialog Oven, ASWA Keukens

Exclusief voordeel

Speciaal voor jou als gast, bieden we exclusief voordeel op Miele apparatuur. Koop dit jaar 4 Miele apparaten, waaronder een stoomoven, en krijg een gratis demonstratie aan huis. De Miele specialist laat je alle voordelen en mogelijkheden zien van de door jou aangeschafte keukenapparatuur. Koop je 5 Miele apparaten? Dan krijg je een Miele chef aan huis t.w.v. €650,-. Deze chef-kok verzorgt een exclusief diner voor zes personen!

Meer weten over deze exclusieve deals? We helpen je graag op de Culinaire Design Tour, hopelijk tot dan!

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.