Eggersmann Luxe keuken Marmer Kookeiland, ASWA Keukens

Eggersmann keuken

Al meer dan honderd jaar worden bij Eggersmann keuken individuele maatproducten voor luxueuze keukens gemaakt. Alleen het beste is goed genoeg. Kenmerkend is de technische perfectie, het hedendaags modern design en de uitzonderlijke mogelijkheden.

Luxe Eggersmann keuken Nero Assoluto eiland in natuursteen met corianblad, ASWA Keukens

Waarom een Eggersmann keuken?

Hoewel er binnen Eggersmann gewerkt kan worden met het vaste uitgebreide assortiment, is het ook goed mogelijk om aan speciale behoeften te voldoen door middel van maatwerk. Dit maatwerk wordt niet alleen toegepast op de unieke designs, maar ook door de toepassing van speciale materialen. Te denken valt aan gelakt hout, bijzondere metalen, marmer of corian.

Luxe Eggersmann keukeneiland van marmer met eiken, ASWA Keukens

Eggersmann Unique

Tijdloosheid en minimalisme zijn kenmerkend voor de visie die Eggersmann sinds 2006 voert met het concept Unique. De keuken is als een vingerafdruk van de eigenaar en dit moet terug te zien zijn in het ontwerp en de afwerking. Uitzonderlijke materialen staan centraal. Het uitgangspunt van deze lijn is homogeniteit en eenheid van de producten. Daarom is het mogelijk om alle fronten, zijwanden, werkbladen en greep-elementen in hetzelfde materiaal uit te voeren. Bijvoorbeeld diverse steensoorten, keramiek maar ook roestvrijstaal of andere minerale metalen.

Eggersmann Work's keuken werkstation

Eggersmann Works

Het concept van works is gebaseerd op het idee van een werkstation waarbij zowel uitstraling, design en functionaliteit een belangrijke waarde hebben. Net als in de professionele keuken staat bij works het koken in het middelpunt. Door middel van drie eilanden worden de drie kookfuncties onderscheiden; koken, spoelen en een werkgedeelte. Korte routes, de juiste inrichting en overzicht staan centraal. Door een rek wat boven de 3 eilanden te verschuiven is, heb je al het kookgerei altijd op de juiste plek binnen handbereik. Ook de 360° draaikasten zorgen ervoor dat je alles binnen een draai overzichtelijk voor je hebt. Daarbij stralen ze gesloten een ordelijk en strak beeld uit.

Laat je inspireren!

 

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Spreekt deze stijl je aan? Neem dan snel een kijkje bij keukens op maat of ga aan de slag met je eigen online moodboard.

Moodboard maken

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.