Waar laad ik mijn smartphone of tablet op?

- Tips & Tricks

SieMatic heeft een oplossing. Zo kunt u uw smartphone of tablet opladen én veilig opbergen. Zo ligt het ook nooit in de weg.

Nieuws_SieMatic_USB lader_smartphone

De vooruitstrevende Duitse keukenfabrikant SieMatic heeft een innovatief USB-laadstation voor uw tablets of smartphones laten integreren in uw keuken. Erg handig om binnen handbereik uw telefoon of tablet op te laden en op te bergen.

De nieuwe SieMatic laden zien er net zo perfect uit als ze functioneren. Geen technisch details verstoort de minimalistische esthetiek. De elegante dividers, naar keuze in staal of aluminium, passen ideaal bij de 1 cm optiek van de meubelzijwanden en werkbladen. SieMatic laden zijn zwaar belastbaar, licht uittrekbaar en leverbaar op maat, van 250 tot 1250 mm.

Of u nu voor een klassieke keuken kiest of hypermodern gaat met geïntegreerde multimedia, SieMatic straalt karakter uit. Ook van binnen, met een persoonlijke inrichting en afwerking op maat. De bestek indeling of accessoire indeling is helemaal naar keuze en maatvoering in te delen. Achter elke kastdeur of ladefront ontdekt u ingenieuze systemen die de volledige inhoud ordenen, stijlvol en praktisch. Van high-end audio/video systeem en internet tot een oplaadstation voor smartphones en tablets.

Bekijk ook het onderstaande filmpje voor de vele mogelijkheden van het SieMatic Interieur.