Quooker NORDIC: Twee Kranen, Hetzelfde Design

- Nieuws

De Quooker Nordic kokendwaterkraan is los verkrijgbaar om te combineren met een gewone mengkraan, of de bijpassende mengkraan uit de Nordic-serie. Deze serie bestaat uit de Quooker Nordic Twintaps en de Quooker Nordic single waarvan ook in een Classic uitvoering.

Quooker Nordic Kokendwaterkraan - ASWA Keukens keukenkraan

Quooker Nordic Twintaps

De Quooker Nordic Twintaps is een set, bestaande uit een keukenkraan en een losse Quooker-kraan. De ideale combinatie voor wie een nieuwe keukenkraan wil kopen met een bijpassende losse kokendwaterkraan. De keukenkraan geeft warm en koud water. Uit de losse Quooker-kraan komt kokend water, zodat je je niet kunt vergissen. Verkrijgbaar in een ronde en rechte uitloop, in chroom en steel. Met de in hoogte verstelbare kraan kan je zowel een hoge pan als een kopje thee tappen zonder te spetteren. De voordelen:

Nordic single tap

Naast de Nordic Twin tap is er ook de single tap. Dit is een kokendwaterkraan waar alléén kokend water uit komt. De ideale oplossing voor wie een bijpassende, losse kokendwaterkraan bij een mengkraan zoekt. Je kunt hem op je aanrecht laten installeren, naast je huidige (of nieuwe) keukenkraan. Je hebt dan twee verschillende kranen: een losse Quooker-kraan waar je kokend water uit tapt, en een gewone mengkraan voor warm en koud water. De voordelen:

Wat is de prijs van een Quooker?

De prijs van een Quooker wordt bepaald door de kraan en het reservoir. Beide zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Het goedkoopste Quooker model is de Nordic single tap met een chroom finish en een PRO3-reservoir (€ 995). Het meest luxe model is de Quooker Fusion verguld goud met COMBI-reservoir (€ 3595).

Welke Quooker-kraan past bij mij?

Een Quooker bestaat uit een keukenkraan en een reservoir in je keukenkastje. Er zijn verschillende mogelijkheden. Ga voor het gemak van een 3-in-1 kraan of een aparte kokendwaterkraan. Kies welke kraan bij jou past.  Er bestaan vier verschillende kokendwaterkranen van Quooker:

  1. Quooker Cube |  Lees meer >>
  2. Quooker Flex | Lees meer >>
  3. Quooker Fusion | Lees meer >>
  4. Quooker Nordic Twintaps | Lees meer >>

(Bron: Quooker)