Quooker FLEX kraan met uittrekslang

- Nieuws

De Quooker FLEX is de nieuwste innovatie van Quooker. Een kokendwaterkraan, uitgerust met een soepele uittrekslang voor warm en koud water. Het wassen van slabladeren gaat hiermee bijzonder makkelijk, net als het schoonspoelen van de borden, de spoelbak of die ene, te grote snijplank.

Is de Quooker Flex veilig?

Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker FLEX precies dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker. Hij bespaart tijd, energie, water en ruimte en is zeer veilig in gebruik. Dankzij de kokendwater-stop kan de FLEX geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is. Om kokend water te tappen moet u bovendien eerst de veilige dubbel-druk-draaibedieningsknop gebruiken. De dubbelwandige uitloop zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan niet heet wordt. En ook de druppelvormige waterstraal zorgt ervoor dat de kans op verbranding minimaal is. De geïsoleerde uitloop, het veiligheidslampje, het feit dat de Quooker vast op het aanrecht staat én 270 tot 360º draaibaar is, dragen tevens bij aan de veiligheid.

Innovatief design

De Quooker FLEX is een volledig Nederlands ontwerp en wordt in Quookers eigen, Nederlandse fabriek gemaakt. Hier wordt iedere dag gewerkt aan nieuwe technische ideeën en ontwerpoplossingen om de producten nóg zuiniger, nóg makkelijker in gebruik en nóg mooier te maken. De FLEX is hiervan het meest recente resultaat. Hij is verkrijgbaar in het kenmerkende design met een ronde uitloop, in twee finishes: chroom en roestvrij staal.

Welke Quooker kraan past bij mij?

Er zijn verschillende soorten Quooker kranen. De keuze varieert van kranen die enkel kokend water leveren tot kranen die koud, warm, gekoeld, kokend en bruisend water leveren. Welke kraan geschikt is voor jou hangt helemaal af van jouw voorkeuren. Je vindt de verschillende soorten Quooker kranen hier: *Klik op de afbeelding voor meer productinformatie.

Wat is de prijs van een Quooker?

De prijs van een Quooker wordt bepaald door de kraan en het reservoir. Beide zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Het goedkoopste Quooker model is de Nordic single tap met een chroom finish en een PRO3-reservoir (€ 995). Het meest luxe model is de Quooker Fusion verguld goud met COMBI-reservoir (€ 3595).

Daarnaast moet je rekening houden met o.a. installatiekosten, energiekosten en onderhoudskosten. Wat deze kosten bedragen lees je hier.

Is een Quooker duurzaam?

ls je meerdere keren per dag kokend water gebruikt, verbruikt een Quooker niet meer energie dan een waterkoker. Het geheim van het lage energieverbruik van Quooker zit onder het aanrecht. Als je water uit je Quooker-kraan haalt, tap je precies de hoeveelheid die je nodig hebt. Dit is bij een waterkoker anders. Vaak kook je veel meer water dan nodig of vergeet je het water in de waterkoker waardoor je het daarna opnieuw aan de kook moet brengen. Wil je hier meer over weten, klik dan hier.

Quooker FLEX kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over de Quooker kraan? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms!

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

(Bron: Quooker)