Novy ONE een slim, efficiënt en gemakkelijk apparaat.

- Nieuws

Met One zet Novy een nieuwe standaard op het gebied van intelligente oplossingen voor keukenventilatie neer. Uniek is de combinatie van afzuigkap en kookplaat in één bijzonder aantrekkelijk apparaat. 

Nieuws_Novy One_afzuiging

De Novy One heeft de prestigieuze Red Dot Award voor Product Design 2016 mogen ontvangen. De Red Dot Award is een van de belangrijkste designlabels voor productdesign wereldwijd. Het is de eerste onderscheiding voor Novy.

In de strakke en technisch hoogstaande keukens van nu past deze onzichtbare afzuigkap perfect. Volledig ingebouwd in het werkblad en alleen zichtbaar wanneer u dat wilt. Een stille en efficiënte afzuiging van kookdampen in stijlvol design. Dat wil toch iedereen?

Novy blijft hierbij trouw aan haar kernwaarden en plaatst de gebruiker centraal in de keuken met ONE, een nieuwe trendsetter in werkbladkappen. Discreet, efficient en stil: alle elementen zijn er om een harmonieuze keukensfeer te creëren waarin je de meest delicate gerechten kan bereiden en er samen van kan genieten met vrienden en familie.

Hoogstaande kookkwaliteit
Het meest in het oog springende kenmerk van ONE is de ventilatietoren. Deze is volledig vlak geïntegreerd in de kookplaat wanneer deze niet in gebruik is en komt te voorschijn wanneer nodig. De hoge snelheid waarmee de dampen en geuren geëvacueerd worden, samen met de strategische positionering van de ventilatietoren, garanderen een efficiënte en krachtige afvoer. De mogelijkheid om de afvoerrichting van de dampen te wijzigen. maakt deze dampkap nog efficiënter. Door de Novy ONE te combineren met de laatste inductietechniek ontstaat er totale kookvrijheid dankzij de ultieme flexibiliteit.

Makkelijk te installeren, in gebruik en onderhoud.
De gelimiteerde hoogte is een voordeel, hierdoor is er maximale ruimte over in de kast. De gecentraliseerde bediening van zowel kookplaat als afzuigkap zijn zeer gemakkelijk in gebruik en als het aankomt op schoonmaken en onderhoud zijn alle elementen gemakkelijk te verwijderen en schoon te maken in de vaatwasser.

 Dit alles maakt van de Novy ONE een slim, efficiënt en gemakkelijk apparaat. Ideaal voor iedereen die van koken houdt.

Cloud – One – Mood, de 3 nieuwste producten van Novy
Een nieuwe generatie producten die de toon voor de toekomst zet op vlak van discretie, eenvoud en gebruiksgemak, maar ook technologische doordachtheid en natuurlijk stilte. Omwille van hun innovatieve en vooruitstrevende karakter vallen zij onder de noemer Novy Premium Innovation Products. Of het nu gaat om design, gebruiksgemak, duurzaamheid of stilte: elk element wordt door Novy tot in detail bestudeerd.

Novy Cloud: meer flexibiliteit (meer info)Novy One: dampkap én kookplaat in één (meer info). Novy Mood: extra sfeer (meer info).