Nieuwe trend: keukenglas

- Nieuws

Een glazen keuken achterwand is een originele en duurzame manier om uw keuken een strakke en luxueuze uitstraling te geven. Wandbeglazing in keukens, oftewel keukenglas, is een keukentrend die sterk in opkomst is. Dat is niet vreemd, gezien de vele voordelen die een glaswand in een keuken te bieden heeft.

Nieuws Keukenglas

Voordelen:
Glazen keuken achterwanden hebben verschillende voordelen:

  • Een glazen keukenachterwand maakt uw keuken visueel groter. Glas heeft namelijk de eigenschap dat het licht reflecteert en niet absorbeert. Hierdoor wordt een vertrek veel lichter en ruimtelijker.
  • Een glazen achterwand in de keuken is gemakkelijk schoon te maken. Het is een glad oppervlak en bestaat meestal uit een geheel (afhankelijk van de grootte van de glasplaat). Hierdoor heeft een glazen achterwand dus geen voegen. Dit is makkelijk te poetsen en dus zeer hygienisch.
  • Een glazen keuken achterwand is een geweldige blikvanger in uw keuken. Een mooie keuken achterwand maakt een keuken echt af!
  • Doordat de glazen achterwand in vrijwel alle kleuren leverbaar is, kunt u precies die kleur kiezen die u wilt. Kiest u voor een kleur die past bij de kleurstelling van uw keuken of gaat u gewaagd voor een fellere kleur? Alles is mogelijk voor uw keukenmuur.

Het kiezen van de juiste kleur voor uw glazen keuken achterwand is essentieel en dient met zorg te gebeuren! Kleuren roepen bepaalde gevoelens  op en het is goed hierbij stil te staan. Bovendien is de rest van het interieur mede bepalend voor de kleurkeuze van de keuken. Vindt u het effect van een glasplaat op de achterwand in uw keuken mooi, maar wilt u in plaats van een effen kleur liever een foto op de keukenachterwand? Het is mogelijk om een zelf aangeleverde foto of afbeelding op de keukenachterwand achter de glasplaat de laten zetten.

Nieuws Keukenglas

Bron: keukenglas.nl