Ontdek de vele gebruiksmogelijkheden van de Miele-vacumeerlade

- Nieuws

De nieuwe Miele-vacumeerlade overtuigt door de vele gebruiksmogelijkheden. Zo kunnen de meest perfecte omstandigheden gecreëerd worden om levensmiddelen te bewaren en kunnen ideale voorbereidingen getroffen worden voor sous-vide koken. Want wat is er mooier dan moeiteloos gerechten op tafel zetten die precies zo zijn zoals het kookboek belooft?

Miele Vacumeerlade met oven, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Het principe van de vacumeerlade is bijzonder eenvoudig: aan in plasticfolie ver – pakte levensmiddelen wordt alle lucht (zuurstof) onttrokken; vervolgens worden ze luchtdicht verpakt. Op deze manier kan de kwaliteit van de levensmiddelen langer behouden blijven. Bovendien bereidt de vacumeerlade de levensmiddelen optimaal voor op het sous-vide koken. In porties verdelen, voorraden aanleggen en voorbereiden, met een overheerlijk resultaat.

Miele legt u uit hoe u eenvoudig stap voor stap kunt vacumeren.

Nieuws Miele vacumeerlade

De vacumeerlade van Miele kent een aantal unieke kenmerken. Deze unieke kenmerken zorgen voor nog meer gemak.

  1. Push2open-mechanisme. Dankzij het Push2openmechanisme kan de lade van een greeploos design gemakkelijk geopend worden door er licht tegen te drukken.
  2. Touch-bediening. Bijzonder comfortabel: de bediening vindt plaats via een vlak Touch-paneel onder glas. Dat maakt het schoonmaken uiterst eenvoudig.
  3. Volledig uittrekbare geleiders. Uiterst praktisch: de vacumeerlade is volledig uittrekbaar en kan daardoor eenvoudig worden gevuld of leeggemaakt.
  4. Eenvoudige reiniging. Met dank aan het roestvrij staal: door het gladde materiaal is de vacumeerunit bijzonder eenvoudig schoon te maken.
  5. CleanSteel. Dankzij de speciale veredelingslaag is het roestvrijstalen oppervlak zonder reinigingsmiddelen zo schoon. Bovendien zijn vingerafdrukken praktisch onzichtbaar.

Nieuwsgierig naar de werking van de Miele vacumeerlade? Bekijk dan het onderstaande filmpje.

Voor meer informatie over de vacumeerlade kunt u terecht bij één van onze adviseurs in de showroom. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.