Innovatie Miele
Generatie 7000

- Nieuws

Ontdek de zeven product highlights van de nieuwe lijn keukenapparatuur van Miele Generatie 7000.  De meest intuïtieve producten ooit! Een strak en slim design geeft extra cachet aan de nieuwe lijn keukenapparatuur, maar wat er aan de binnenkant zit is minstens even belangrijk.

1. Nieuwe look and feel

De nieuwe vitroline apparaten van Miele zijn modern en tijdloos. Dankzij dit nieuwe design gaan de omkadering en de handgreep van de toestellen volledig op in de glazen voorkant van de deur.

2. Connectivity is the key

Koken en eten draait tegenwoordig om meer dan een centrale plek in huis, het heeft een centrale plek in het leven ingenomen. Of u nu thuis bent of onderweg, u wilt altijd kunnen vertrouwen op uw huishoudelijke apparaten, zo ook op uw keukenapparatuur. Dat kan met Miele@Home. Met o.a. zelf ontwikkelde functies en een mobiele besturing biedt dit thuisnetwerk nieuwe mogelijkheden die uw dagelijkse leven meer comfort, levenskwaliteit en zekerheid verlenen. U profiteert van slimme oplossingen zoals foodview, waarbij u uw gerecht via een HD camera op uw telefoon in de gaten kunt houden.

3. Autodos vaatwasser

De nieuwe Autodos-vaatwasser van Miele ademt technologische innovatie. Centraal in dit concept staat Autodos: ’s werelds eerste automatische dosering met geïntegreerde PowerDisk. U plaatst een PowerDisk met reinigingsmiddel in de vaatwasser en bent voor circa 20 wasbeurten klaar. De geavanceerde elektronica zorgt ervoor dat exact de juiste hoeveelheid reinigingsmiddel wordt afgestemd op uw vuile vaat. Het resultaat: nooit meer overdosering én een superieure reiniging.

4. FullSurface (inductie)kookplat

De nieuwe inductiekookplaat van Miele geeft je meer vrijheid dan ooit, dankzij slimme hittesensoren die jouw pan herkennen. Waar je ook naartoe beweegt, je kunt ongeremd verder koken. En de bediening verplaatst mee wanneer je de pan verschuift.

5. Dialog oven

De Dialog oven van Miele verandert alles wat we weten over koken. Met zijn revolutionaire technologie kunt u het onvoorstelbare creëren. Sensoren onderhouden een constante dialoog met de ingrediënten om voedsel in zijn geheel te bereiden. Plaats tegelijkertijd vlees, vis en groenten in de Dialog oven en elk item wordt tot in de perfectie bereid. Welkom in een nieuw tijdperk van kookbeleving. Lees meer >>

6. Ovens

Nooit meer te gaar en altijd perfect op smaak. Na de bereidingstijd gaat de deur van de oven automatisch open, en de temperatuur zakt met 100 graden. U kunt ook een onderhoudstemperatuur instellen, zodat het gerecht perfect warm blijft of vlees optimaal kan rusten.

7. Stoomovens

Miele introduceert haar krachtigste stoomoven tot nu toe. DualSteam zorgt ervoor dat alle smaken en voedingsstoffen worden behouden en zorgt ook voor een constante temperatuur en vochtigheid in de oven. De instellingen kunnen in stappen van één graad worden aangepast en sous vide-koken is tevens mogelijk. Lees meer >>

Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK

Lees ook