Maak nu uw eigen moodboard!

- Nieuws, Tips & Tricks

Keukeninspiratie opdoen? Of bezig met het ontwerpen van een nieuwe keuken? Wij helpen u graag op weg.  Wij bieden u namelijk nu de unieke mogelijkheid om uw persoonlijke moodboard samen te stellen.

ieuws maak uw moodboard

Wij hebben een nieuwe functie toegevoegd op onze website. U kunt nu namelijk uw eigen moodboard maken!

Hoe maak ik mijn persoonlijke moodboard?
Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we voor u alvast een leeg moodboard samengesteld. U hoeft alleen nog per categorie uw favoriete beelden te kiezen. Uiteraard kunt u hier ook de beelden kiezen die u al eerder als favoriet hebt opgegeven op de inspiratiepagina. Bekijk ook onze instructiefilm voor meer informatie en start direct met het ontwerpen van uw droomkeuken. Start direct met het maken van uw persoonlijke moodboard!

Mijn moodboard is klaar, en nu?
Heeft u genoeg keukeninspiratie opgedaan en is uw moodboard klaar? Dan kunt u uw moodboard ook delen met uw vrienden via diverse social media kanalen. Zo kunt u direct vragen wat uw vrienden en/of familie vinden van uw toekomstige keuken.

Wilt u uw moodboard graag bespreken met één van onze adviseurs? Maak dan een afspraak via het afspraken formulier. Uw moodboard wordt direct meegestuurd naar uw verkoper.

Hoe ziet zo’n moodboard er eigenlijk uit?
Elk moodboard is anders. Het bevat namelijk de beelden die bij u als persoon passen. Uiteraard hebben wij er zelf al wel een aantal gemaakt om u te inspireren. Wij zijn heel benieuwd naar uw moodboard!