Een gewone stoomoven of een combi stoomoven?

- Tips & Tricks

Met een stoomoven behoudt u de belangrijke eigenschappen van uw gerechten zoals aroma’s, vitamines en voedingsstoffen. Maar kunt u nou het beste kiezen voor een gewone stoomoven of een combi stoomoven?

Tips&Trucs_Een gewone of combi stoomoven

Onze verkopers adviseren..
Het is een echte alleskunner en de ideale aanvulling op een oven en kookplaat. Het doet er niet toe of u alleen een bijgerecht of een compleet menu wilt bereiden, de mogelijkheden zijn oneindig groot. Stoomovens zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringsvormen. Voor welk model u ook kiest, u kunt zich verheugen op gezonde gerechten met een intense smaak.

Onze verkopers adviseren te kiezen voor de combi, waarom? Met een combi haalt u zowel de voordelen van een oven als die van een stoomoven in huis. De combi bevat een hete lucht element waardoor het ook mogelijk wordt om er ovenfuncties mee uit te voeren. Zowel taarten bakken als het stomen van gerechten kan met deze stoomoven. Eén voordeel, uw gerechten zullen nooit uitdrogen, de combi brengt op het juiste moment vocht in.

Natuurlijk is het afhankelijk van uw situatie welke het beste bij u past, de combi is duurder en meer gericht op de echte kookliefhebber, er is dan ook wat meer productkennis nodig om het apparaat optimaal te kunnen benutten. De gewone stoomoven is qua bediening net wat makkelijker en dus geschikt voor elke thuiskok.

Voor meer informatie kunt u terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (0492-54 81 86)