Droog plastic uit vaatwasser

- Nieuws, Tips & Tricks

Een perfect gereinigde vaat is tegenwoordig bijna vanzelfsprekend, een optimaal droogresultaat echter nog niet. Het innovatieve Zeolith®-droogsysteem in de Siemens vaatwassers kent buitengewone voordelen. Zelfs plastic komt droog uit uw vaatwasser.

Tips&Trucs_droog plastic vaatwasser zeolith

Beste droogresultaten en optimale glans, zelfs voor plastic.

De vaatwassers van Siemens met Zeolith® overtuigen vooral met hun uitzonderlijke droog- en glansresultaten. Zo behoort plastic bij de top 4 materialen die men in de vaatwasser stopt. Plastic koelt sneller af dan ander materiaal en slaat nauwelijks warmte op – dit maakt het drogen extra lastig. Met Zeolith®-droogsysteem is dit echter geen enkel probleem. Uw plastic kommen, schalen en bakjes worden net zo droog en glanzend als de rest van uw vaat.

Energie besparen. In ieder opzicht.

Siemens vaatwassers met Zeolith®-droogsysteem overtuigen niet alleen door hun energiezuinigheid, maar ook bij het reinigen, drogen én comfort. Vaatwassers met Zeolith®-droogsysteem zijn tot wel 10% zuiniger dan de grenswaarde voor energie-efficiëntieklasse A+++.

Wat is Zeolith?

Zeoliet is een natuurlijk mineraal met een zeer bijzondere eigenschap. Het zeoliet, dat zich in een reservoir in de bodem van de vaatwasser bevindt, heeft tijdens het vaatwasproces een tweeledige werking. Dankzij zijn speciale oppervlak en kristallen structuur neemt het mineraal vocht op en zet het om in energie. Zeoliet neemt niet in werking af, hierdoor kunt u de gehele levensduur van uw vaatwasser genieten van een glanzend droogresultaat.

Siemens vaatwasser actie  

Interesse in een Siemens vaatwasser met Zeolith? Maak dan nu gebruik van onze kortingsactie! Klik hier voor meer informatie.

Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK

Lees ook