Deur open, producten erin, deur dicht: uw koelkast doet de rest.

- Nieuws

Onverwachte gasten op de stoep? Een spontaan weekendje weg voor de boeg? Met de nieuwe koel-vriescombinaties van Siemens kunt u elke situatie aan. U wilt zich geen zorgen maken over de levensmiddelen in uw koelkast en uw menu niet laten bepalen door producten die op het punt van bederven staan. Dankzij de flexibele koel-vriescombinaties met iSensoric blijven uw levensmiddelen onder ideale omstandigheden extra lang vers.

Nieuws Siemens HyperFresh iSensoric koelkast

Diverse huishoudelijke apparaten van Siemens zijn uitgerust met innovatieve sensoren en intelligente software. Zij maken uw huishouden slimmer, efficiënter en vooral comfortabeler. Dankzij de innovatieve functies blijven uw levensmiddelen langer vers en worden ze onder optimale omstandigheden bewaard. Dan kunt u de dingen doen die leuk vindt. En de koelkast zorgt voor de rest. De iSensoric koelkasten van Siemens zorgen met maar liefst acht sensoren dat u uw producten tot drie keer langer vers kunt houden.

FreshSense
De freshSense sensoren meten nauwkeurig de omstandigheden in en buiten de koel-vriescombinatie. Zelfs de minste temperatuurverandering, bijvoorbeeld doordat de zon op de koel-vriescombinatie schijnt, kan gevolgen hebben voor de omstandigheden in uw koelkast – en daarmee voor de versheid van uw levensmiddelen. Om dit te voorkomen meten sensoren de temperatuur in de koelkast en erbuiten en voelen ze of de omgevingsomstandigheden veranderen en of de deur open staat. Zodra een verandering wordt waargenomen stelt het besturingssysteem dit bij en blijven de producten zo lang mogelijk vers.

HyperFresh
De hyperFresh sensor meet de temperatuur in de hyperFresh premium 0°C lade. U kiest het soort groente en fruit dat u wilt bewaren met de nieuwe esthetische bedieningsknop voor de juiste luchtvochtigheid. En dankzij de 0°C lade bewaart u ook vis en vlees op de perfecte temperatuur.

NoFrost
De noFrost sensor voorkomt ijsvorming in de vriezer, waardoor u uw vriezer nooit meer hoeft te ontdooien. De noFrost sensor leveren alle informatie aan die nodig is voor de juiste ontdooicycli van het apparaat. Deze gecontroleerde ontdooicycli gaan ijsvorming aan de binnenkant van de koel-vriescombinatie tegen, waardoor ook het energieverbruik consequent laag blijft. U hoeft de vriezer dus nooit meer te ontdooien: dat bespaart u tijd en moeite.

Wilt u graag meer weten over de Siemens koelkasten met iSensoric? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms.

Bron: Siemens