Vijf jaar garantie op uw AEG apparatuur!

Garanties

Kiest u voor AEG, dan bent u verzekerd van geavanceerde, hoogwaardige en stijlvolle keukenapparatuur. Bij gelijktijdige aankoop van 4 of meer inbouwapparaten van AEG krijgt u maar liefst 5 jaar garantie op de apparatuur! Klik hier om de AEG vaatwasser actie te bekijken.

Garantie AEG keukenapparatuur

Met AEG bent u zeker van hoogstaand keukenapparatuur die het u mogelijk maakt perfecte resultaten te realiseren. Daarnaast zijn de vorm en functie van AEG-keukeninbouwapparaten zo stijlvol gecombineerd dat zij naadloos aansluiten op elkaar én een designstatement toevoegen aan elk keukeninterieur. Steeds meer consumenten kiezen dan ook voor meerdere apparaten van AEG in hun keuken.

Koopt u minimaal 4 AEG-keukeninbouwapparaten, dan hoeft u 5 jaar géén arbeidsloon, voorrijkosten en materiaalkosten te betalen indien er onverhoopt een storing optreedt. Wilt u hiervoor in aanmerking komen, registreer dan uw nieuwe AEG-keukeninbouwapparaten. Vervolgens ontvangt u het 5-jaargarantiecertificaat per e-mail. Bewaar dit certificaat goed, want onze technicus vraagt ernaar bij een eventueel servicebezoek.

Registreer uw 5 jaar garantie inbouwapparaten

We raden u aan uw product te registreren zodat u altijd een snelle en gemakkelijke toegang hebt tot onze productinformatie, handleidingen en andere technische informatie. De algemene garantiebepalingen van AEG zijn van kracht gedurende deze 5 jaar. Vanaf het derde garantiejaar wordt per servicebezoek € 25,- aan administratiekosten in rekening gebracht.

Voorwaarden 5 jaar garantie:
– binnen 3 maanden na aankoop van de apparaten registreren via www.mijnapparaten.nl
– 4 of meer AEG-inbouwapparaten in één koop
– alle apparaten zijn op dezelfde dag aangeschaft
– alle apparaten zijn bij hetzelfde verkooppunt in Nederland gekocht
– alle apparaten zijn in Nederland geplaatst
– alle apparaten zijn in hetzelfde huishouden geïnstalleerd
– geldt niet voor accessoires en toebehoren

5 Jaar garantie op inbouwapparaten betekent:
– 5 jaar lang geen arbeidsloon
– 5 jaar lang geen materiaalkosten
– 5 jaar lang volledige zekerheid
– 5 jaar lang geen voorrijkosten.*

Is uw keuken die u bij ASWA Keukens heeft gekocht al gemonteerd en heeft u zich niet geregistreerd binnen de door de leverancier gestelde termijn, neem dan contact op met de service-afdeling van ASWA. Wij zorgen er dan voor dat uw garantie wordt gerespecteerd.

Voor meer informatie en voorwaarden kunt u terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).