SieMatic actie: korting t.w.v. € 1.500,-

Lopende Acties

Profiteer nu van deze speciale SieMatic actie. Bij aankoop van een SieMatic keuken ontvang je gratis 30% meer opbergruimte ter waarde van € 1.500.- om het meeste uit jouw nieuwe SieMatic keuken te halen! Wil je hier graag gebruik van maken? Lees dan hieronder verder voor meer informatie en de actievoorwaarden.

SieMatic multimatic elementen aan binnenzijde van de kast, ASWA Keukens

SieMatic Keuken

SieMatic behoort al decennialang tot de absolute top van de internationale keukenmarkt. Ze hebben diverse prijzen binnen gehaald met hun vernieuwende en originele designs maar ook met de unieke interieursystemen. Om deze interieursystemen onder de aandacht te brengen heeft SieMatic nu een speciale MultiMatic actie lopen. Het betreft een tijdelijke actie die enkel loopt via SieMatic-dealers, zoals ASWA Keukens.

Lees hier alles over SieMatic keukens!

SieMatic MultiMatic

Door middel van het gepatenteerde SieMatic MultiMatic interieursysteem wordt de ruimte in je keukenkasten optimaal benut. De individuele indeling van de binnenruimte in de kasten zorgt ervoor dat je tot wel 30% winst behaald in opbergingsmogelijkheden. Daarbij zijn voor het lade interieur ook diverse mogelijkheden en uitvoeringen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een oplader voor je telefoon of een messenhouder. Verkrijgbaar in kunststof, aluminium, licht eiken of donker rookkastanje.

SieMatic Multimatic, ASWA Keukens

De actie voorwaarden

De SieMatic MultiMatic actie geldt enkel bij de aankoop van een SieMatic keuken en loopt van de periode 6 januari tot 31 maart 2023. Na aankoop van je SieMatic keuken kun je via hun website een voucher downloaden. Deze voucher kun je inleveren bij de ASWA vestiging waar je, je SieMatic keuken hebt gekocht. Hoe het registreren van deze voucher precies in zijn werking gaat lees je hieronder!

Registreren

Wil je de voucher aanvragen? Klik hier om naar de voucher pagina van SieMatic te gaan! 

Registreer je voucher in een paar simpele stappen:

  • Vul het formulier in
  • Bevestig je e-mail adres
  • SieMatic stuurt de waardebon per e-mail
  • Lever deze waardebon in bij de ASWA Keukens vestiging waar je jouw SieMatic keuken gekocht hebt.

Contact

Voor meer informatie en de voorwaarden kun je terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK