Showroomkeuken SilverLine ProLine TU, ASWA Keukens Helmond

SilverLine Proline

Showroomkeuken kopen?

Om bij te blijven met de nieuwste trends worden bij ASWA Keukens met grote regelmaat showroomkeukens vervangen. Een uitgelezen kans om een complete SilverLine waskeuken voor een zeer aantrekkelijke prijs bij jou thuis te hebben staan. Bekijk hieronder alle specificaties van de SilverLine bijkeuken in onze showroom in Helmond.

« Terug naar alle showroomkeukens

SilverLine ProLine TU

Een complete showroomkeuken van het merk SilverLine ProLine. Deze moderne waskeuken heeft een tijdloze uitstraling vanwege het lichte strakke front. Fronten en werkkasten in kiezelgrijs geven de keuken een rustige look. Verder is de keuken voorzien van een wasautomaat en droogautomaat van A-merk Siemens. Lees verder voor de specificaties.

Prijs: €5.150,-

MAAK een AFSPRAAK

Showroomkeuken SilverLine ProLine TU, ASWA Keukens Helmond

Showroomkeuken SilverLine ProLine TU, ASWA Keukens Helmond

Keuken specificaties

  • Merk SilverLine ProLine TU
  • Kleur: kiezelgrijs
  • Afmeting: 3745 mm x 2133 mm
  • Apparatuur: Siemens wasautomaat en droogautomaat
  • Grepen waskeuken: greep
  • Keukenzaak: ASWA Keukens Helmond

Interesse in deze showroom keuken?

Interesse in deze showroom keuken? Maak gerust een afspraak met één van onze adviseurs voor meer informatie. Niet gevonden wat je zocht, of is de kleur of formaat toch net niet het juiste? Neem dan een kijkje in ons inspiratie magazine of laat je inspireren door de talloze keukenideeën op onze inspiratiepagina en bewaar deze in jouw eigen keuken moodboard!

PLAN afspraak
Bekijk magazine
MAAK MOODBOARD

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.