Quooker actie 240 liter bruis cadeau bij de Quooker CUBE

Lopende Acties

De Quooker CUBE brengt nóg meer plezier in de keuken. Met de CUBE geniet je in een handomdraai van een glas tintelend fris water of maak je de lekkerste limonades en cocktails. Zo haal je alles uit één kraan: kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water. Het is makkelijk te gebruiken, bespaart tijd en ruimte, maakt het gebruik van plastic flessen overbodig en is helemaal veilig!

Quooker Kraan Cube met bruisend en kokend water, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Quooker CUBE

De CUBE komt onderin je keukenkastje naast het Quooker-reservoir. Er zit een filter in die het water zuivert. Aan de CUBE zit een CO2-cilinder, een koolzuurfles, waarmee je tot wel 60 liter koud bruiswater uit je Quooker-kraan kunt tappen. Past deze Quooker kraan bij jou? Ontdek meer van Quooker.

Quooker actie

Hoe werkt het? Iedere CUBE heeft een uniek serienummer. Deze is te vinden op de sticker aan de zijkant van de CUBE. Nadat je jouw CUBE hebt geregistreerd, kan je dit serienummer gebruiken als kortingscode in de Quooker-webshop.

  • Registreer je Quooker-systeem via het registratieformulier
  • Ga naar de Quooker-webshop en maak een account aan
  • Zorg dat je ingelogd bent en voeg vervolgens een set van vier CO₂-cilinders toe aan je winkelmandje
  • Klik rechts onder de samenvatting op ‘pas kortingscode toe’
  • Vul het CUBE serienummer in. Dit nummer is terug te vinden op de witte sticker aan de achterkant van de CUBE. Let op, de letters SN staan voor serienummer en hoeven niet te worden ingevuld. Gebruik jouw unieke serienummer bestaande uit de letters CUB gevolgd door 7 cijfers
  • Klik op ‘kortingscode doorvoeren’ zodat het bedrag van €60 van het ordertotaal afgehaald wordt
  • Rond jouw bestelling af en je ontvangt automatisch een orderbevestiging per email

Quooker kraan zwart en rond, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Actievoorwaarden

Wanneer je voor 31-12-2021  een Quooker CUBE aanschaft, ontvang je na registratie 4 gratis CO2-cilinders ter waarde van €60,-. Vier cilinders geven ongeveer 240 liter bruisend water. De kortingscode is eenmalig te gebruiken, persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Quooker CUBE registreren

Om deel te nemen aan deze actie is vereist dat je jouw Quooker CUBE online registreert. Ook voor de garantie is deze registratie nodig. Op een Quooker zit standaard 2 jaar garantie.

Registreer hier jouw Quooker CUBE

Voor meer informatie en de voorwaarden kun je terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK