Private Dining cadeau bij aankoop Miele Dialog oven

Lopende Acties

Bij aankoop van een Dialog oven krijgt u een Private Dining cadeau! Samen met uw vrienden en een professionele kok van Miele geniet u van een 4-gangen diner op sterrenniveau. Onder deskundige begeleiding leert u bovendien over het gebruik van de Dialog oven.

“De grootste innovatie sinds de introductie van de inductiekookplaat” – met deze woorden classificeerde Miele haar belangrijkste noviteit – de Dialog oven – Een intelligente oven die de toekomst van koken verandert. De Dialog oven gebruikt als eerste ter wereld een technologie waarmee gerechten worden bereid die niet in een gewone oven gemaakt kunnen worden. Aan de buitenkant ziet het apparaat er uit als een oven, maar de mogelijkheden zijn ongekend. Voor de allereerste keer slaagt technologie erin om op een intelligente manier te communiceren met de textuur van voedsel.

Het resultaat? Vlees blijft veel sappiger en wordt gelijkmatiger gegaard, vis en groenten behouden hun fijne structuur en deeg nog beter. Lees meer >>

Private dining cadeau

Miele zal u, als de trotse Dialog bezitter, een private dinner cadeau geven bij aankoop van een Miele Dialog oven. Dit houdt in dat één van de professionele Miele chefs bij u thuis een 4-gangen diner op sterrenniveau gaat bereiden voor maximaal 6 personen. Nadat de keuken is geplaatst, zullen wij – in overleg met u – contact opnemen met Miele om het diner te plannen en organiseren. Onder deskundige begeleiding leert u bovendien over het gebruik van de Dialog oven.

Mocht u meer willen weten over de Dialog oven bent u van harte welkom bij het Miele Experience Center in Amsterdam en Vianen. Iedere zaterdag kunnen consumenten hier terecht voor een demonstratie van de Dialog oven tijdens Live Cooking.

Private Dining Cadeau aankoop Miele Dialog Oven, ASWA Keukens

Verlengde garantie tot 5 jaar

Zorgeloos gebruik maken van uw Miele apparatuur? Bij aankoop van minimaal vier inbouwapparaten (waarbij de kookplaat met werkbladafzuiging telt als 2 apparaten) biedt Miele vijf jaar gratis garantie. Aansluitend op de fabrieksgarantie van twee jaar wordt de garantie verlengd met een periode van drie jaar. Deze verlengde garantie geeft bij een storing het recht op de vergoeding van arbeidsloon en de te vervangen onderdelen. Gedurende de hele periode van 5 jaar hoeft u zelfs geen voorrijkosten te betalen.

LET OP: voor Miele apparatuur is het van belang dat u deze tijdig online registreert. Doet u dit niet binnen de gestelde termijn dan zullen zij deze garantie niet accepteren. Via deze link vindt u alle voorwaarden van de genoemde voordelen.

Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK