Siemens vaatwasser
voor slechts €199!

Lopende Acties

Profiteer nu van hoge kortingen op een Siemens vaatwasser bij ASWA Keukens. Bij aanschaf van minimaal 4 Siemens apparaten ontvangt u 50% korting op de aanvullende Siemens vaatwasser met zeolith, of u betaalt voor een IQ300 vaatwasser zelfs slechts €199!

Siemens vaatwasser actie, ASWA Keukens

Met deze actie wordt het nog aantrekkelijker om Siemens apparatuur aan te schaffen. Siemens studioLine apparaten kenmerken zich door een hoogwaardig design, waardoor ze perfect met elkaar te combineren zijn. De innovatieve functies en intelligente programma’s besparen u dagelijks tijd!

Siemens StudioLine vaatwasser

Siemens studioLine vaatwassers zijn de snelste en meest flexibele vaatwassers ooit. De innovatieve techniek maakt vaatwassen moeiteloos en tijdbesparend. Belangrijker nog: de vaat wordt altijd perfect gereinigd en gedroogd.

De vaatwassers zijn speciaal ontworpen voor mensen die waarde hechten aan exclusiviteit in design, techniek en uitrusting. U kunt van deze unieke lijn inbouwapparatuur méér verwachten. Meer kwaliteit, meer functionaliteit, meer service.

Bijzondere innovaties, indrukwekkend design

De crème de la crème van Siemens huishoudapparaten komt samen in studioLine. Als studioLine klant profiteert u van het beste dat de innovatie en design van Siemens u kan bieden en van toegevoegde opties die exclusief voor studioLine zijn ontworpen.

Zorgeloos gebruik maken van uw inbouwapparatuur? U krijgt nu tevens gratis vijf jaar garantie bij aankoop van minimaal vier Siemens apparaten. Daarmee verlengt u uw garantie van twee naar maar liefst vijf jaar!

Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK