Miele vijf jaar garantie!

Garanties

Nog meer zekerheid met Miele. U krijgt nu gratis vijf jaar garantie bij aankoop van minimaal vier Miele apparaten. Daarmee verlengt u uw garantie van twee naar maar liefst vijf jaar!

Acties_tien jaar voordelige garantie Miele

Sinds de oprichting van de Miele-organisatie – ruim 100 jaar geleden – is hun filosofie ‘er is geen betere’. Hun onophoudelijke streven naar de beste kwaliteit en gebruikscomfort heeft ertoe geleid dat Miele-apparaten een bijzonder lange levensduur kennen. Maar voor elk elektrisch c.q. mechanisch huishoudelijk apparaat geldt dat er, afhankelijk van de veelvuldigheid van het gebruik, storingen kunnen optreden. Zelfs bij Miele-apparaten.

Verlengde garantie tot 5 jaar
Deze garantie van Miele geldt bij ASWA voor de actieperiode van 1 september 2016 tot 1 maart 2018. Bij aankoop van minimaal vier inbouwapparaten biedt Miele vijf jaar gratis garantie. Aansluitend op de fabrieksgarantie van twee jaar en wordt de garantie verlengd met een periode van drie jaar. Deze verlengde garantie geeft bij een storing het recht op de vergoeding van arbeidsloon en de te vervangen onderdelen. In het derde, vierde en vijfde jaar zal dan alleen het geldende voorrijtarief in rekening worden gebracht. Uitgesloten van deze actie zijn de serviesverwarmer, gourmet-warmhoudlades, inbouwkoffieautomaten en toebehoren.

LET OP: voor Miele apparatuur is het van belang dat u deze tijdig online registreert. Doet u dit niet binnen de gestelde termijn dan zullen zij deze garantie niet accepteren. Via deze link vindt u alle voorwaarden van de genoemde voordelen.

Genoemde garantie geldt niet in combinatie met andere of eerdere acties. Vraag bij twijfel na bij uw adviseur.
Voor meer informatie en voorwaarden kunt u terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800)