ASWA als Miele Keuken Experience Partner, bekijk de voordelen!

Lopende Acties

ASWA Keukens is Miele Keuken Experience Partner, dit zorgt voor diverse voordelen. Denk aan het Miele zekerheidsplan van 5 jaar, uitleg bij u thuis door een Miele consulent of met 2 personen een gratis workshop stomen in Vianen.

Acties_Miele_Inspirience-partner

Verlengde garantie tot 5 jaar
Deze nieuwe service van Miele geldt bij ASWA voor de periode vanaf 1 maart 2017. Bij aankoop van minimaal vier inbouwapparaten biedt Miele vijf jaar gratis garantie. Aansluitend op de fabrieksgarantie van twee jaar en wordt de garantie verlengd met een periode van drie jaar. Deze verlengde garantie geeft bij een storing het recht op de vergoeding van arbeidsloon en de te vervangen onderdelen. In het derde, vierde en vijfde jaar zal dan alleen het geldende voorrijtarief in rekening worden gebracht. Uitgesloten van deze actie zijn de serviesverwarmer, gourmet-warmhoudlades, inbouwkoffieautomaten en toebehoren. LET OP: Per 1 maart 2017 heeft Miele enkele voorwaarden aangepast en geldt de verlengde garantie wel voor alle apparaten, echter geldt bijv. de gourmet-warmhoudlade niet  als apparaat voor de optelling van het totaal van de 4 vereiste apparaten. Vraag daarom naar de actuele voorwaarden.

LET OP: voor Miele apparatuur is het van belang dat u deze tijdig online registreert. Doet u dit niet binnen de gestelde termijn dan zullen zij deze garantie niet accepteren. Via deze link vindt u alle voorwaarden van de genoemde voordelen.

Miele komt bij u thuis Op de Koffie
Gratis bij aanschaf van minimaal 3 inbouw-apparaten (een gourmet-warmhoudlade geldt hierbij niet als apparaat). U kunt kiezen uit een workshop stomen of Op de Koffie. Ideaal. De mogelijkheden van Miele-apparaten zijn namelijk legio. De apparaten bieden u vaak meer dan u in eerste instantie vermoedt. Zo zet u met de stoomoven complete menu’s in een handomdraai op tafel en maakt u met de Miele-inbouwkoffieautomaat de lekkerste cappuccino of Latte Macchiato. Om u alle voordelen en mogelijkheden van de Miele-apparatuur in uw keuken te laten ervaren biedt Miele nu deze service op maat:

Tijdens een twee uur durend bezoek van één van de Miele adviseurs bij u thuis presenteren en demonstreren zij u alle gebruiksmogelijkheden van uw Miele-apparaten. Zo laten zij aan de hand van een aantal praktijksituaties zien hoe gemakkelijk u de apparaten kunt bedienen, krijgt u allerlei nuttige gebruikstips en komt ook het onderhoud van uw apparatuur aan bod. In het verlengde hiervan ontvangt u een pakket ter waarde van circa € 45,- met een aantal reinigings- en onderhoudsmiddelen, die perfect zijn afgestemd op uw Miele-apparaten en ervoor zorgen dat ze langer meegaan en beter blijven functioneren.

Acties_Miele_Inspirience partner

Workshop Stomen voor 2 personen gratis bij Miele in Vianen
Gratis bij aanschaf van minimaal 3 inbouw-apparaten (een gourmet-warmhoudlade geldt hierbij niet als apparaat). U kunt kiezen uit ‘op de koffie’ of de Workshop Stomen in het Vita Stoomtheather van Miele in Vianen. Koken met een stoomoven is gezond en lekker. De natuurlijke smaak van het product komt dan naar boven. Tijdens deze drieënhalf uur durende kookworkshop wordt specifiek ingegaan op de vele mogelijkheden van de stoomoven met oven (combi-stoomoven). U leert hoe u deze apparaten optimaal kunt gebruiken, zodat u er elke dag plezier aan kunt beleven.

Acties_tien jaar voordelige garantie Miele

Genoemde actie voordelen gelden niet in combinatie met andere of eerdere acties. Vraag bij twijfel na bij uw adviseur.
Voor meer informatie over alle mogelijkheden en voorwaarden kunt u terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800)