ASWA als Miele Keuken Experience Partner, bekijk de voordelen!

Lopende Acties

ASWA Keukens is Miele Keuken Experience Partner, dit zorgt voor diverse voordelen. Denk aan het Miele zekerheidsplan van 5 jaar en met 2 personen een gratis workshop stomen in Vianen.

Acties_Miele_Inspirience partner

Workshop Stomen voor 2 personen gratis bij Miele in Vianen

Uniek bij ASWA is de mogelijkheid om na aanschaf van Miele apparatuur, gratis een Apparatenworkshop te volgen in het Miele Culinary Institute in Vianen. De natuurlijke smaak van het product komt dan naar boven, zo’n apparaat wil je natuurlijk goed leren kennen.

Tijdens deze drieënhalf uur durende kookworkshop wordt specifiek ingegaan op de vele mogelijkheden van de stoomoven met oven (combi-stoomoven). U leert hoe u deze apparaten optimaal kunt gebruiken, zodat u er elke dag plezier aan kunt beleven.

Acties_Miele_Inspirience partner

Verlengde garantie tot 5 jaar

Zorgeloos gebruik maken van uw Miele apparatuur? Bij aankoop van minimaal vier inbouwapparaten (waarbij de kookplaat met werkbladafzuiging telt als 2 apparaten) biedt Miele vijf jaar gratis garantie. Aansluitend op de fabrieksgarantie van twee jaar wordt de garantie verlengd met een periode van drie jaar. Deze verlengde garantie geeft bij een storing het recht op de vergoeding van arbeidsloon en de te vervangen onderdelen. Gedurende de hele periode van 5 jaar hoeft u zelfs geen voorrijkosten te betalen.

LET OP: voor Miele apparatuur is het van belang dat u deze tijdig online registreert. Doet u dit niet binnen de gestelde termijn dan zullen zij deze garantie niet accepteren. Via deze link vindt u alle voorwaarden van de genoemde voordelen.

Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK