Gratis vijf jaar garantie NEFF

Garanties

Zorgeloos gebruik maken van uw inbouwapparatuur? U krijgt nu gratis vijf jaar garantie bij aankoop van minimaal vier NEFF apparaten. Daarmee verlengt u uw NEFF garantie van twee naar maar liefst vijf jaar!

Actie - NEFF 5 jaar garantie

Als u voor NEFF kiest, kiest u voor kwaliteit en professionaliteit . Dit betekend dat u altijd 2 jaar lang zorgeloos kunt genieten van uw apparaten. Tevens krijgt u bij aanschaf van minimaal vier NEFF inbouwapparaten in totaal vijf jaar garantie!

De voorwaarden

Standaard krijgt u op NEFF apparaten 2 jaar garantie. Deze verlengde garantie geldt indien u in één keer vier NEFF inbouwapparaten aanschaft. Om gebruik te kunnen maken van deze verlengde garantie dient u binnen 30 dagen na oplevering van de keuken (met minimaal vier NEFF inbouwapparaten) het aanvraagformulier voor 5 jaar garantie volledig in te vullen en in te sturen.

Registreer uw 5 jaar garantie inbouwapparaten

Is uw keuken die u bij ASWA Keukens heeft gekocht al gemonteerd en heeft u zich niet geregistreerd binnen de door de leverancier gestelde termijn, neem dan contact op met de service-afdeling van ASWA. Wij zorgen er dan voor dat uw garantie wordt gerespecteerd.

Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800)