Gratis vaatwasser van NEFF met Zeolith®

Lopende Acties

Profiteer nu tijdelijk van een gratis luxe vaatwasser van NEFF met Zeolith bij aankoop van minimaal vier apparaten. Bovendien krijgt u maar liefst vijf jaar garantie. Daarmee verlengt u uw NEFF garantie van twee naar maar liefst vijf jaar!

Actie - Gratis vaatwasser Zeolith NEFF

Koken voor familie en vrienden zou niet half zo leuk zijn als u daarna de hele vaat moest doen. Gelukkig voorzien de vaatwassers van NEFF in deze behoeften. De innovatieve functies en intelligente programma’s besparen u dagelijks tijd! De volgende luxe vaatwassers zijn van toepassing op deze actie:

Vaatwassers die voor hun taak zijn ontworpen

De vaatwassers van NEFF zijn ontwikkeld met liefhebbers van goed eten. Geen aangekoekte pan, pan met ovenvlekken of delicate glazen kunnen de reiniging na een fantastische maaltijd in de weg zitten. Alle handige programma’s worden weergegeven aan de bovenkant van het frontpaneel dat overeenkomt met uw individuele keukendesign. Kies tussen programma’s die zowel hoog efficiënt als energiebesparend zijn en hun taak steeds vervullen.

Stralende resultaten, het geheim?

De inbouw vaatwassers van NEFF hebben veel verborgen geheimen. Van geniale ideeën zoals led verlichting van de omgeving en milieuvriendelijk drogen met Zeolith tot flexibele mandensystemen. De inbouwmodellen zijn uitgerust met een verborgen bedieningspaneel aan de bovenkant van de deur. Zonder handgreep in het zicht – druk gewoon zacht op de voorkant van de vaatwasser om deze te openen. De TimeLight functie projecteert de resterende tijd van het programma op de vloer voor de machine, zodat u altijd weet wanneer de taak gereed is. Chef70 verwijdert de meest hardnekkige vlekken door de voorwerpen in de onderste mand aan een hogere spuitdruk te onderwerpen. En eigenschappen zoals onze VarioFlexPro manden en VarioDrawerPro maken uw vaatwasser zo flexibel mogelijk!

Verlengde garantie

Zorgeloos gebruik maken van uw inbouwapparatuur? U krijgt nu tevens gratis vijf jaar garantie bij aankoop van minimaal vier NEFF apparaten. Daarmee verlengt u uw garantie van twee naar maar liefst vijf jaar!

Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800). De actie is geldig t/m 31 juli 2019 bij aankoop van minimaal 4 NEFF inbouwapparaten exclusief bij ASWA Keukens. Geldig voor vaatwassers S516P80X0E en S526P80X0E.

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK

Lees ook: