Gratis AEG vacumeermachine

Lopende Acties

Profiteer nu tijdelijk van een gratis AEG vacumeermachine bij aankoop van een AEG SteamPro oven en/of een SensePro kookplaat. Bovendien krijg je maar liefst vijf jaar garantie op jouw AEG keukenapparatuur.

Gratis AEG Vacumeermachine, Acties ASWA Keukens

Sous-vide koken duikt steeds vaker op in de Nederlandse keuken. En dat is niet zo gek want gerechten worden op deze manier geleidelijk en perfect gaar zonder verlies van smaak en voedingsstoffen. Makkelijk en heel gezond! Naast ovens met sous-vide-functie biedt AEG nu ook een kookplaat met deze mogelijkheid. Lees meer over de AEG SensePro inductiekookplaat bij AEG keukenapparatuur.  

Gratis AEG vacumeermachine

Om sous-vide te koken heb je een vacumeermachine nodig. Door de snelle luchtafzuiging gecombineerd met een sterke betrouwbare afdichting houdt de vacumeermachine je verse en bereide voedsel goed voor langere tijd en helpt de voedingsstoffen en versheid te bewaren.

Om jou te overtuigen de sous-vide kooktechniek te omarmen, hebben wij met AEG een toepasselijke actie bedacht: van 1 juni t/m 31 december 2020 krijg je een gratis AEG vacumeermachine t.w.v. € 99,- cadeau. 

Vraag jouw gratis AEG vacumeermachine aan in 3 eenvoudige stappen:

1. Aankoop tijdens de actieperiode

Ontvang nu tijdelijk bij aankoop van een AEG SteamPro oven en/of een SensePro kookplaat een handige AEG vacumeermachine t.w.v. € 99,- cadeau. Deze actie is geldig van 1 juni tot en met 31 december 2020. Bewaar het aankoopbewijs goed. Dit is niet alleen je garantiebewijs, je hebt het ook nodig om deel te nemen aan de actie. 

2. Vraag het cadeau aan

Dit cadeau kan je tot uiterlijk 15 januari 2021 heel eenvoudig aanvragen via aeg.nl/acties. Hiervoor heb je een geldig (ingescand) aankoopbewijs nodig. De waarde van dit cadeau wordt niet in geld uitgekeerd.

3. Neem jouw AEG vacumeermachine in ontvangst

Na jouw aanvraag wordt de AEG vacumeermachine binnen 6 tot 8 weken naar je toegestuurd.

Vragen of opmerkingen met betrekking tot deze actie? Voor meer informatie en de voorwaarden kun je terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

AEG garantie

Zorgeloos gebruik maken van jouw AEG keukenapparatuur? Je krijgt nu tevens gratis vijf jaar garantie bij aankoop van minimaal vier AEG apparaten. Daarmee verleng je jouw garantie van twee naar maar liefst vijf jaar!

AEG kookdemonstraties

Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om heerlijk te koken met een AEG combi-stoomoven. Tijdens deze kookdemonstratie ontdek je, onder begeleiding van chefkoks, nieuwe technieken en nieuwe smaken.

Kookdemo’s  ADVIESGESPREK

Lees ook: