AEG keukenmachine actie!

Lopende Acties

Ontvang bij aankoop van minimaal vijf AEG keukeninbouwapparaten gratis een AEG keukenmachine t.w.v. € 499,-. Dit is een krachtige en veelzijdige keukenmachine uitgevoerd  in glanzend zwart. Naast een handige keukenhulp is dit ook een sieraad voor elke keuken!

Geef je culinaire experimenten gerust de vrije hand, want met AEG-apparatuur lukt elk gerecht even goed. De apparatuur zit namelijk boordevol met de nieuwste sensortechnologieën én werkt op een unieke manier met u samen om uw kookkunsten naar een hoger niveau te brengen. Bekijk hier de must-have keuken gadgets van AEG.

Zo voelen de SensePro® inductiekookplaten en de SteamPro combi-stoomovens het kookproces perfect aan en passen dit zonodig vanzelf aan. Dit garandeert keer op keer uitstekende prestaties en de beste resultaten. Geef uzelf en uw nieuwe keuken dus iets extra’s met AEG-apparatuur. Bovendien krijgt u er tijdelijk een AEG-keukenmachine bij cadeau! Ontdek alles over SenseCook – SenseBoil®-, SenseFry®- en SensePro®

Voorwaarden AEG keukenmachine-actie

 • Deze actie is geldig voor inwoners van Nederland van 18 jaar of ouder tijdens de periode van
  1 april t/m 30 juni 2019.
 • Deze actie geldt alleen bij aankoop van minimaal 5 AEG keukeninbouwapparaten* uit verschillende productgroepen in één commissie.
 • De apparaten dienen binnen 12 maanden na de orderdatum te worden uitgeleverd.
 • De zwarte AEG UltraMix keukenmachine KM4300 wordt één keer per commissie van 5 AEG inbouw­apparaten uitgeleverd.
 • De aanvraag voor deze actie dient online te geschieden via aeg.nl/acties. De uiterste registratie­datum is 31 juli 2019.
 • Alleen aanmeldingen die zijn voorzien van een kopie of foto van de aankoopfactuur of order­bevestiging zullen worden aanvaard.
 • Houd voor de verzending van de keukenmachine rekening met een verwerkingstijd van 6 tot 8 weken na de online registratie.
 • Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en promoties van AEG.
 • Onderdelen, accessoires en lades worden niet als apparaat gezien en tellen niet mee in de actie.

Zorgeloos gebruik maken van uw inbouwapparatuur? U krijgt nu tevens gratis vijf jaar garantie bij aankoop van minimaal vier AEG apparaten. Daarmee verlengt u uw garantie van twee naar maar liefst vijf jaar! Download de MyAEGKitchen app in de Google play of in de Apple App store – voor heerlijke recepten en culinair kookinspiratie. Of neem een kijkje op ons youtube kanaal voor de lekkerste stoomoven recepten van AEG.

Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK

Lees ook: