Gaggenau acties

Lopende Acties

Gaggenau heeft verschillende acties die de aankoop van Gaggenau apparatuur nog aantrekkelijker maken. Bij aanschaf van een kookplaat met kookveldafzuiging en een koelkast ontvang je een Gaggenau accessoire set van ruim € 500,- cadeau bij de aankoop. Wanneer je een Gaggenau stoomoven en oven aanschaft ontvang je een gratis vaatwasser.

`The difference is Gaggenau de slogan waarmee dit merk zich profileert. Al meer dan drie eeuwen lang is Gaggenau een toonaangevende naam voor innovatieve en revolutionaire huishoudelijke apparaten. Het succes van Gaggenau is gebaseerd op technologische vooruitgang en heldere designtaal, gecombineerd met perfecte functionaliteit. Het bedrijf slaagt er met bekroonde producten, en een naam die synoniem is aan exclusieve culinaire cultuur, telkens weer in de grenzen van hobbykoks te verleggen.

Met deze actie wordt het nog aantrekkelijker om Gaggenau apparatuur aan te schaffen.

Voorwaarden Gaggenau vaatwasser-actie

Bij aanschaf van minimaal een 400-serie stoomoven en oven van Gaggenau ontvang je een Gaggenau vaatwasser gratis ter waarde van €1639,-. Deze vaatwasser is energiezuinig en heeft een Zeolith drogingssyteem. Ook de rvs montagestrips zitten in deze actie inbegrepen.

Voorwaarden Gaggenau accessoire-actie

Bij aankoop van een kookplaat met kookveldafzuiging en koelkast krijg je een accessoireset ter waarde van ruim € 500,- cadeau. Bestaande uit een pizzasteen inclusief verwarmingselement en een teppanyakiplaat.

Zorgeloos gebruik maken van de inbouwapparatuur? Je krijg nu ook gratis vijf jaar garantie bij aankoop van minimaal vier Gaggenau apparaten. Daarmee verleng je de garantie van twee naar maar liefst vijf jaar! Voor meer informatie en de voorwaarden, kun je terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK

Lees ook: