Gaggenau accessoire set van ruim € 500,- cadeau!

Lopende Acties

Gaggenau accessoire set van ruim € 500,- cadeau bij aankoop van kookplaat met geïntegreerde afzuiging en drie of meer andere Gaggenau inbouwapparaten.

Actie - Gaggenau accessoire set van ruim € 500,- cadeau

`The difference is Gaggenau` de slogan waarmee dit merk zich profileert. Al meer dan drie eeuwen lang is Gaggenau een toonaangevende naam voor innovatieve en revolutionaire huishoudelijke apparaten. Het succes van Gaggenau is gebaseerd op technologische vooruitgang en heldere designtaal, gecombineerd met perfecte functionaliteit. Het bedrijf slaagt er met bekroonde producten, en een naam die synoniem is aan exclusieve culinaire cultuur, telkens weer in de grenzen van hobbykoks te verleggen.

Met deze actie wordt het nog aantrekkelijker om Gaggenau apparatuur aan te schaffen.

Voorwaarden gaggenau accessoire-actie

Bij aankoop van 4 of meer Gaggenau apparaten, waaronder de Flexinductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, 400 Serie Flexinductiekookplaat met werkbladafzuiging en Vario 200 Serie kookplaten met werkbladafzuiging, krijgt u tot 1 oktober 2019 een accessoireset t.w.v. ruim € 500,- cadeau. Bestaande uit een pizzasteen inclusief verwarmingselement en een teppanyakiplaat.

Zorgeloos gebruik maken van uw inbouwapparatuur? U krijgt nu tevens gratis vijf jaar garantie bij aankoop van minimaal vier Gaggenau apparaten. Daarmee verlengt u uw garantie van twee naar maar liefst vijf jaar! Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK

Lees ook: