Tot 60% korting op een ATAG inductiekookplaat!

Lopende Acties

Voor elke culinaire thuiskok is de kookplaat het centrum van zijn kookuniversum. Dit is de plek waar u experimenteert met nieuwe ingrediënten, zoekt naar ontbrekende smaken en originele gerechten. Naast het cadeau van de unieke 10 jaar garantie ontvangt u nu tot wel 60% korting op een ATAG inductiekookplaat!

Actie 60% korting op ATAG Inductiekookplaat

Met deze actie wordt het nog aantrekkelijker om ATAG apparatuur aan te schaffen. Al meer dan 70 jaar lang toont ATAG haar passie voor koken in de vorm van kwalitatieve keukenapparatuur en dat wordt met jou gevierd!

Profiteer nu van 60% korting op een ATAG inductiekookplaat bij ASWA Keukens. Bij aanschaf van minimaal vijf apparaten heeft u al een kookplaat voor slechts € 270,-! Of bent u als hobbykok op zoek naar een wat uitgebreidere kookplaat? Dan is de inductiekookplaat van 90 cm met Bridge Induction en chef-functie misschien wel iets voor u? Bekijk hieronder alle deelnemende types voor de 60% kortingsactie:

  • Inductiekookplaat (60 cm) – HI6471E
  • Inductiekookplaat (70 cm) – HI7471EV
  • Inductiekookplaat Bridge Induction (90 cm) – HI9271MV

ATAG Hood-in-hob: nu met 25% korting!

 

De ATAG Hood-in-Hob, oftewel de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, geeft een nieuwe dimensie aan keukenarchitectuur. Omdat dit twee apparaten in één zijn, krijgt u 25% korting op de kookveldafzuiging bij aanschaf van vier apparaten. Door de in de kookplaat geïntegreerde afzuiging is er geen vrijhangende afzuigkap nodig. Hierdoor krijgt u vrij zicht in de keuken wat een ruimtelijke sfeer creëert. Zo krijgt de keuken alle ruimte om dé sociale ontmoetingsplek in huis te zijn. Daarnaast brengt de ATAG Hood-in-Hob nog meer voordelen met zich mee:

  • Strak design
  • Praktisch gebruik
  • Dubbel effectief filter
  • Flexibele zones
  • Lees meer >> 

Zorgeloos gebruik maken van uw inbouwapparatuur? ATAG heeft een unieke garantieregeling. Als u gelijktijdig vier of meer ATAG apparaten aanschaft, dan ontvangt u naast de twee jaar volledige basisgarantie, 8 jaar extra garantie; waarbij ATAG de kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon volledig voor haar rekening neemt. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.

Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK